TICKETS

Here you can buy tickets for Flanders Open Rugby 2020!

Combi Festival Ticket (Friday + Saturday + Sunday): € 25

Price: € 25
Do you plan to come 3 days?
Then this ticket is something for you!

For teams/players this is already included in their package so they do not need to buy this ticket!

Festival Ticket Friday: € 10 (Tickets for friday can only be bought at the entrance)

Prijs: € 10 (Tickets enkel aan de kassa te verkrijgen) Let op! Dit jaar is vrijdag ook betalend! Ticket geeft u toegang tot het festival op Vrijdag 29/05! Bij de spelers zitten deze tickets reeds in hun inschrijvingsgeld en moeten dus GEEN tickets meer aankopen! Het festival op vrijdag zal doorgaan op onze 2 podia: JUPILER STAGE en op de House of the Bull. Bekijk de line-up op onze website!

Festival Ticket Saturday: € 10 (discount in online presale: € 4!)

Prijs: € 10 (Prijs aan de kassa: € 14!) Ticket geeft u toegang tot het festival op Zaterdag 19/05! Het thema van het festival is dit jaar Glamour & Glitter. Zoals elk jaar zullen dan ook vele mensen zich verkleden naar dit thema! Bij de spelers zitten deze tickets reeds in hun inschrijvingsgeld en moeten dus GEEN tickets meer aankopen! Het festival op zaterdag zal doorgaan met maar liefst 3 podia: JUPILER STAGE, BIG TENT en nieuw sinds vorig jaar: House of the Bull. Bekijk de line-up op onze website!

Festival Ticket Sunday: € 10 (discount in online presale: € 4!)

Prijs: € 10 (Prijs aan de kassa: € 14!) Ticket geeft u toegang tot het festival op Zondag 20/05! Bij de spelers zitten deze tickets reeds in hun inschrijvingsgeld en moeten dus GEEN tickets meer aankopen! Het festival op zondag zal doorgaan met maar liefst 3 podia: JUPILER STAGE, BIG TENT en nieuw sinds vorig jaar: House of the Bull. Bekijk de line-up op onze website!

Presale Drinktokens (10 tokens): € 22 (Discount in online presale € 3!)

Prijs: € 22 (Prijs aan de kassa: € 25!) Vanaf dit jaar is het ook mogelijk om drank/food tokens aan te kopen in voorverkoop! Per 10 tokens krijgt u een voordeel van 3 euro! Uw tokens zal u heel gemakkelijk kunnen opvragen op het festival bij het inscannen van uw ticket!

Presale Drinktokens (50 tokens): € 110 (Discount in online presale € 15!)

Prijs: € 110 (Prijs aan de kassa: € 125!) Vanaf dit jaar is het ook mogelijk om drank/food tokens aan te kopen in voorverkoop! Per 50 tokens krijgt u een voordeel van 15 euro! Uw tokens zal u heel gemakkelijk kunnen opvragen op het festival bij het inscannen van uw ticket.

Scroll to top
Translate »