TICKETS

Here you can buy tickets for Flanders Open Rugby 2019!

Make use of our discount prices and buy your tickets or drink tokens online!

For participating teams/players tickets are already included so they do should not buy tickets!

Click on the tickets for more info!

Combi Festival Ticket (Friday + Saturday + Sunday): € 22 (excl. service and bank cost)

Price: € 22 (excl. service and bank cost)
Do you plan to come 3 days?
Then this ticket is something for you!
This ticket will give you a 14 euro discount.
For teams/players this is already included in their package so they do not need to buy this ticket!

Festival Ticket Friday: € 8 (Tickets for friday can only be bought at the entrance)

Prijs: € 8 (Tickets enkel aan de kassa te verkrijgen) Let op! Dit jaar is vrijdag ook betalend! Ticket geeft u toegang tot het festival op Vrijdag 07/06! Bij de spelers zitten deze tickets reeds in hun inschrijvingsgeld en moeten dus GEEN tickets meer aankopen! Het festival op vrijdag zal doorgaan op onze 2 podia: JUPILER STAGE en in The Brewery. Bekijk de line-up op onze website!

Festival Ticket Saturday: € 10 (discount in online presale: € 4! excl. service and bank cost)

Prijs: € 10 (Prijs aan de kassa: € 14!) Ticket geeft u toegang tot het festival op Zaterdag 08/006! Het thema van het festival is dit jaar Apres-ski. Zoals elk jaar zullen dan ook vele mensen zich verkleden naar dit thema! Bij de spelers zitten deze tickets reeds in hun inschrijvingsgeld en moeten dus GEEN tickets meer aankopen! Het festival op zaterdag zal doorgaan met maar liefst 3 podia: JUPILER STAGE, BIG TENT en nieuw : The Brewery. Bekijk de line-up op onze website! (excl. service and bank cost)

Festival Ticket Sunday: € 10 (discount in online presale: € 4! excl. service and bank cost)

Prijs: € 10 (Prijs aan de kassa: € 14!) Ticket geeft u toegang tot het festival op Zondag 09/06! Bij de spelers zitten deze tickets reeds in hun inschrijvingsgeld en moeten dus GEEN tickets meer aankopen! Het festival op zondag zal doorgaan met maar liefst 3 podia: JUPILER STAGE, BIG TENT en nieuw : The Brewery. Bekijk de line-up op onze website! (excl. service and bank cost)

Presale Drinktokens (10 tokens): € 22 ( excl. service and bank cost)

Prijs: € 22 (Prijs aan de kassa: € 25!) Vanaf dit jaar is het ook mogelijk om drank/food tokens aan te kopen in voorverkoop! Per 10 tokens krijgt u een voordeel van 3 euro! Uw tokens zal u heel gemakkelijk kunnen opvragen op het festival bij het inscannen van uw ticket!

Presale Drinktokens (50 tokens): € 110 (excl. service and bank cost)

Prijs: € 110 (Prijs aan de kassa: € 125!) Vanaf dit jaar is het ook mogelijk om drank/food tokens aan te kopen in voorverkoop! Per 50 tokens krijgt u een voordeel van 15 euro! Uw tokens zal u heel gemakkelijk kunnen opvragen op het festival bij het inscannen van uw ticket.

Scroll to top